Om Perthus Hundepension

Perthus Hundepension som ligger i naturskønne omgivelser i det smukke Odsherred ved Fårevejle Kirkeby

Om Perthus og Trine

Vores gård danner rammen om hundepensionen. Vi har 9 store værelser til hundende. Ydermere har vi et 4 hektar stort skovområde opdelt i folde hvor hundene bliver luftet enten alene eller sammen med gode hunde kammerater.

Daglig leder af hundepensionen er Trine, som har den lovpligtige hundeholder uddannelse, er certificeret opdrætter samt uddannet i stress og adfærdshåndtering af hunde.

”Min drøm er at skabe et trygt og roligt sted for hunde i alle aldre og størrelser, da jeg om nogen ved at det er en tillidssag at lade sin hund passe uden for det trygge hjem. Jeg har været omgivet af hunde hele mit liv, og jeg har en rigtig god forståelse for at hver enkelt hund ikke kun er forskellig i race, men også af sind og skal behandles derefter. Nogle hunde har brug for fred og ro og kun stille menneskekontakt, mens andre har brug for leg, aktivering og samvær med gode hunde kammerater. Her er der plads til det hele mit hjerte banker nemlig for at alle hunde skal have det godt og jeg glæder mig til at byde din hund velkommen i Perthu Hundepension.”  

Trine Hundepension i Odsherred